Mijn honden

 

Fedor av Tallo

geb. 07-11-2018

De jongste telg is Fedor, geboren bij Ralf en Lisbeth Campbell in Noorwegen waar hij een goede start heeft gekregen. Zijn vader is NUCH NJ(B)CH Ruggen, zijn moeder NUCH NJ(B)CH Smalmyras T-m Kaisa. Fedor is een hele stabiele, vrolijke en sociale hond.

 

Jule’s Jente van de Wueste Graaf

geb. 25-12-2013

Eerste Kerstdag, ’s ochtends in alle vroegte, is Jente geboren. Een gezond en prachtig “Kerst meisje” en inmiddels een mooie volwassen dame. Haar vader is: Ned. Kamp. , NJK Halejeger Pom Pom W’12 (Moose) en haar moeder: Int. Kamp., Ned. Kamp., Smalmyras Mette v/d Wueste Graaf, Bundessieger ’09, W ’09. Jente is een vrolijke, sociale dame die het goed kan vinden met de andere honden en de katten.

 

Smalmyras Mette v/d Wueste Graaf

geb. 09-10-2007

Mette is geboren in het Smalmyras kennel in Noorwegen bij de fam. Lileng. Haar vader is NUCH NJ(L)CH Rago en haar moeder Int N UCH N J(B)CH NORDV-04 Smalmyras Td-Raisa. Met 8 weken hebben we haar opgehaald uit Noorwegen. Al snel had ze haar plekje veroverd binnen ons roedeltje en gezien haar innemende karakter uiteraard ook direct binnen ons gezin. Ze is een zelfstandige dame met een duidelijke persoonlijkheid, maar ook erg aanhankelijk en mensgericht. Een geweldig dame!

> Showresultaten

> Stamboom
Foto’s
Puppen